Weekend beamer
Weekend beamer hdmi huren bij beamerverhuurzwolle
Reviews | Review toevoegen

Weekend beamer huren hdmi 3000lumen

Artikelnummer

117 

€ 49,59 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Ik ben de BenQ MW523 en ben een handzame multi media beamer, en kan zelfs rechtstreeks 3D weergeven.

Breed Hoog Diep 302.8 mm 111.8 mm 221.8 mm

BenQ MW523
Slim energie besparen met de BenQ MW523
Kostenefficiënt en energiezuinig allroundmodel met WXGA-resolutie, 3000 ANSI Lumen en een contrastverhouding van 13.000:1.

SmartEco® Modus
SmartEco® verbetert het belangrijkste onderdeel van projectoren – de lamp – door de levensduur tot 80 % te verlengen, en dat bij volle lichtsterkte. Tegelijkertijd wordt het energieverbruik tot 70 % verminderd.
Ontdek met de BenQ MW523 tal van mogelijkheden om energie en kosten te besparen, en dat bij optimale projectorprestaties!
LampSave-modus
Geniet tot 10,000 uur van de lamp! Dit is dubbel zo lang als de gemiddelde levensduur voor projectorlampen die nu verkrijgbaar zijn. De langere levensduur brengt de kosten voor lampvervanging naar beneden en houdt daarnaast de onderhoudskosten laag.
Bronherkenning
De functie waarmee automatisch de op de projector aangesloten bron van een afbeelding wordt herkend (bijv. pc of notebook), zorgt voor minder energieverbruik en een langere levensduur van de lamp. Als de bron langer dan 3 minuten niet actief is, schakelt de BenQ MW523 over naar de EcoBlank-modus, en beperkt zo de energietoevoer tot een prijzenswaardige 30%.
0,5 watt in de stand-by modus
Bij inactiviteit van de BenQ MW523-projector bedraagt het energieverbruik slechts 0,5 W. Deze technologische vooruitgang op het gebied van energiebesparing draagt er in belangrijke mate toe bij dat de levensduur van de lamp wordt verlengd en dat de energiekosten worden verminderd.
Blu-ray Full-HD 3D - Driedimensionaal
Driedimensionale weergave van een object / beeldinhoud. Bij de weergave van beeld/ films/spel lijkt de inhoud dienovereenkomstig levendig.
Uitgerust met de nieuwste DLP®-technologie brengt de BenQ MW523 audio- en videosignalen in de beste Full-HD kwaliteit over vanuit de Blu-ray-speler of de spelcomputer – ook in 3D!
Snelinstallatie
SnelinstalMet de snelinstallatie-knop op de afstandsbediening heeft u snel toegang tot de desbetreffende functies in het OSD
De term OSD staat voor On-screen display. De moderne AV-receivers bieden de mogelijkheid om alle functies eenvoudig via het OSD in te stellen..De OSD verschijnt op de TV of het projectiescherm.
 • DLP Technologie
 • WXGA 1280 x 800
 • 3000 Lumen
 • Contrast 10000:1
 • 3D via HDMI - High Definition Multimedia Interface
  HDMI (High Definition Multimedia Interface) is een aansluiting voor de volledige overdracht van audio- en videodata.
 • Muurkleurcorrectie
 • Hurenenverhuurzwolle
 • wordt geleverd met vgakabel - stroomkabel -hdmi kabel
 • Handleiding                                                    

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Contact gegevens:

> Tichelmeesterlaan 24  8014 LB  Zwolle    Tel: 06-27531889   hurenenverhuurzwolle@outlook.com      kvk 08207924  btwnr NL105614701B01